Goedkope boekhouder Tilburg

HAES VOF is de goedkope boekhouder van Tilburg en omstreken met behoud van kennis en kwaliteit. Doordat geen enkele onderneming hetzelfde is kan er niet op voorhand zonder verdere informatie een prijsopgaaf gedaan worden.  In een oriënterend gesprek kijken we graag samen met u naar de omvang en complexiteit van uw administratie. Doordat wij vaste all-in prijzen hanteren weet u vooraf hoeveel de administratieve werkzaamheden u gaan kosten en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Bent u niet tevreden over uw huidige boekhouder of accountant doordat deze geen tijd voor u heeft of doordat deze te duur is, dan kunnen wij u garanderen dat u bij ons minimaal 10-25% minder betaalt met behoud van kennis, kwaliteit en persoonlijke benadering.

Om u een indicatie te geven van de tarieven die wij hanteren verwijzen wij u naar het onderstaande overzicht:

Ondernemers

Voor ondernemers hanteren wij vaste lage all-in prijzen die beginnen al vanaf € 600,- excl. BTW per jaar. Deze all-in prijzen worden in overleg met u besproken en zijn afhankelijk van diverse factoren zoals rechtsvorm en de omvang van uw onderneming.

De onderstaande werkzaamheden zijn standaard in onze vaste lage all-in prijzen inbegrepen:

  • Boeken financiële administratie
  • Verzorgen aangiften omzetbelasting
  • Verzorgen aangifte inkomstenbelasting
  • Opstellen jaarrekening
Particulieren

Voor particulieren hanteren wij de volgende tarieven:

  • aangifte inkomstenbelasting € 40,-
  • aangifte inkomstenbelasting voor fiscale partners € 60,-
  • aanvragen / wijzigen toeslagen € 25,-

De bovengenoemde prijzen zijn inclusief omzetbelasting, tenzij anders vermeld.

Heeft u vragen of wilt u een oriënterend gesprek, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen want wij nemen graag de tijd voor u.